over Bouwbedrijf A. van Schijndel

 

Ontstaan Bouwbedrijf van Schijndel

Bouwbedrijf A. van Schijndel is ontstaan in de jaren zeventig. De eerste jaren zijn met name woningbouwprojecten gerealiseerd. Eind jaren tachtig werden naast de woningbouwsector nieuwe markten aangeboord, voornamelijk in de zorgsector, wat heeft geresulteerd tot Bouwbedrijf A. van Schijndel B.V. in zijn huidige bedrijfsvorm.

 

Bouwactiviteiten

Bouwbedrijf A. van Schijndel richt zich op het aannemen en uitvoeren van een breed scala aan bouwprojecten. Bouwbedrijf A. van Schijndel is actief in woningbouw en utiliteitsbouw, waaronder bedrijfshallen en kantoren. Ook in de agrarische sector en in bouwprojecten voor zorg- en onderwijsinstellingen heeft Bouwbedrijf A. van Schijndel zijn sporen verdiend.

Naast nieuwbouw richt Bouwbedrijf A. van Schijndel zich ook op Renovatie en Onderhoud.

 

Kwaliteit, Veiligheid en Milieu

Bouwbedrijf A. van Schijndel onderscheidt zich door hun vakkennis en de gedrevenheid onder alle omstandigheden een kwalitatief hoogstaand product te maken. Dit resulteert in snelheid en degelijkheid. In alle fases van de bouw. Bouwbedrijf A. van Schijndel stelt hoge eisen aan kwaliteit, veiligheid en milieu.

 

Opleiding van jong personeel

Bouwbedrijf A. van Schijndel is een erkend leerbedrijf. De erkenning geldt voor het Middelbaar Beroepsonderwijs BOL en BBL. Dit betekent dat Bouwbedrijf A. van Schijndel leerlingen intern opleidt en krijgt iedereen de kans om zich optimaal te ontwikkelen. Zo krijgen ook jonge medewerkers de kans zich te ontplooien.